dissabte, 31 d’octubre del 2015

RESPOSTA REFUTACIÓ 10




Independència? ¡No perquè és un risc! Ja estem bé…!
  • Els catalans érem als primers llocs en rànquings de qualitat de vida. Hem baixat per culpa del sistema de finançament, de l'incompliment d'inversions, de l'incompliment de pagaments de l'Estat. Som el 16 % de la població, contribuïm amb el 20 % de la riquesa estatal, però el Govern espanyol ens obliga a un dèficit de 16.000 milions d'euros anuals. S'imagina com de millor estaríem sense aquest dèficit imposat? S'imagina com milloraria l'educació, la sanitat, el treball, els serveis socials...?
  •  I si pogués estar molt millor vostè, la seva família, el futur dels seus fills? Segur que s'ha arriscat moltes vegades i que això li ha permès millorar... Sap què va dir el rei d'Anglaterra a una colònia que es volia independitzar? Va dir que serien un país molt pobre. Aquesta colònia avui són els Estats Units. No se sap com anirà tot amb la independència, però tot suggereix que anirà millor. El que sabem segur és com estem amb la dependència: cada cop pitjor.
  • Si de debò li interessa no continuar perjudicant el seu benestar... li interessa córrer el mínim risc de la independència de Catalunya, perquè el risc no és independitzar-se; el risc és continuar depenent d'Espanya. Vostè decideix!
  •