dissabte, 25 de novembre del 2017

7 DE DESEMBRE 2017, BRUSSEL.LES: "EUROPE,WAKE UP!"


La manifestació del dia 7 a Brussel·les es preveu multitudinària!

Vols xàrters organitzats per l’ANC o per altres entitats, 70 territorials que han organitzat autobusos i molta la gent que es mobilitzarà a nivell personal.

Tots ens trobarem a les 11h al Parc del Cinquantenari, al costat de l’avinguda de Tervuren (metro Merode). La marxa acabarà a la plaça de Schumann, davant la seu de la Comissió Europea i del Consell de la Unió Europea on personalitats internacionals i representants de l’ANC i Òmnium faran els parlaments finals.


Com a ANC Salt aquest vegada no organitzem busos des de Salt però t’animem a participar a la manifestació a través de les moltes iniciatives que han aparegut.

A través de la web http://brusselles.assemblea.si pots trobar la informació que necessitis per preparar el viatge en bus o en avió. 🔎Busca en el cercador la vostra localitat de sortida cap a Brussel.les

A través del canal  OMPLIM BRUSSEL.LES a Telegram,Twitter, Facebook, Instagram i YouTube pots trobar també informació de busos, avió, tren o si preferentes anar a Brussel.les en vehicle privat.

No oblidis d’inscriure’t a la web  http://brusselles.assemblea.si   per tal que l'ANC i Òmnium puguin preparar millor la organització d'aquesta manifestació

Si vas pel teu compte i et quedes a fer turisme, et recomanem l'article de ElNacional.cat: Què fer a Brussel.les en 48 hores?