dimarts, 6 de setembre del 2016

MAKING OF. BENVINGUTS A SALT!

La gràcia de realitzar un "making of" és que la seva funció principal és captar la màgia del rodatge. Probablement no ens hem de preocupar ni de les llums ni de les proporcions cinematogràfiques perquè l’únic que ens interessa és immortalitzar els moments que més hem gaudit de la gravació.

El making of de l’Anunci de la Diada a Salt de 2016 vol ser un documental dels moments que vam passar realitzant el petit espot que anuncia la Diada d’aquest any i, alhora, publicitar encara més la mobilització del dia 11. També, com a saltencs, volíem ensenyar les parts de casa nostra d’una manera diferent a través de gravar el “detrás de las cámaras”.

Per tal de poder realitzar l’Espot ens vam moure quatre actors (en Bakari, l’Ivon, l’Anna i l’Ari), dos ajudants de realització, tres acompanyants i tres càmeres. Per tal de poder acostar-nos el màxim possible al guió de l’anunci, gravàvem cada actor a cada lloc per aconseguir tenir el màxim de vídeos bons com ens fos possible. Des de bon començament la nostra intenció va ser donar a conèixer a gent de tot Catalunya la ciutat de Salt i el seu compromís amb la solidaritat i la diversitat.

Tot i així, l’objectiu del "making of" no s’acaba aquí. Aquest "making of" demostra que és molt senzill posar el teu granet de sorra a la Diada i que, siguis qui siguis, et dediquis al que et dediquis, tens cabuda a la República de la Solidaritat i de la Diversitat.