dijous, 8 de setembre del 2016

ENCARA NECESSITEM VOLUNTARIS!!!

Estem a tres dies de l'11 de Setembre i en Narcís, un dels coordinadors de voluntaris de les diferents comissions, ens explica quines són les tasques que es faran des de la Comissió de Logística per fer-nos cinc cèntims de la moguda que hi ha al PUNT SALT i animar-nos a col·laborar. 

A la resta de comissions també hi ha lloc per TU!!! 

Fes-te voluntari clicant aquí.

"En Xavier Brunet i jo mateix com a coordinadors de la Comissió de Logística junt amb un bon grapat de voluntaris increïbles i treballadors, preparem amb molta il·lusió tot el que sigui necessari per tenir tot apunt pel dia de l’11 de setembre d’enguany al PUNT SALT.
La nostra tasca és servir a les diferents comissions tot el material que necessiten.

Hem repartit la Comissió en 6 grups:
  • La de transportistes, serà l'encarregada de repartir tot el material als diferents grups i comissions al llarg del tram, de la fira d’entitats i dels pàrquings. I un cop acabada la festa, recollirà tot aquest material.
  • La de sonorització, altaveus, llums i so, és la que s'en cuidarà de muntar i controlar els equips de música. Un a la Fira d'entitats i un altre al tram 26. També ajudaran a vigilarar les 7 torres de so i els 1500 metres de recorregut del tram que muntarà BTM.
  • La de penjar pancartes i estelades, ells son els que penjaran les pancartes de "Benvinguts a Salt" i "Fira", les estelades gegants que ens han cedit les diferents ATS de les nostres comarques, les que penjaran amb l’ajuda de camions grua amb cistella. 
  • La de manteniment dels trams, wc i neteja, són les que col·locaran al llarg del recorregut i la fira diferents contenidors amb bosses. Aquests aniran amb un rètol que especifica quin tipus de deixalla hi va per poder fer un bon reciclatge i recollida selectiva.
  • La de muntatge d’escenaris i zona pícnic, és la que muntarà els 3 escenaris, un a la fira, un altre al tram 26 i un per l'orquestra Montecarlo. També muntaran la zona de pícnic per què sigui una zona relax on poder menjar i beure.
  • La de rètols i senyalitzacions diverses, són els que penjaran en rotondes i encreuaments els rètols per dirigir el trànsit als diferents aparcaments. També repartiran senyalitzacions diverses per dintre del poble per tal d'informar el màxim a la gent. 
Ens esforçarem perquè tot estigui apunt per rebre amb els braços ben oberts, tots el participants a la Diada.

Visca el Punt Salt i Visca Catalunya!!! 
Narcís Burch"