diumenge, 21 d’agost del 2016

PREPARANT L’11S


Les diferents Comissions de treball del PUNT SALT, ens expliquen què estan preparant.

COMISSIÓ DE MOBILITZACIÓ I SEGURETAT   
“Ens encarreguem de procurar aparcaments pels cotxes i busos que vindran aquest dia a gaudir de la festa. Així mateix, coordinem les diferents marxes que arribin des de diferents poblacions, bicis, motos, a peu...”
Esther Santafé – Coordinadora


COMISSIÓ DE VOLUNTARIS 
“La nostra feina és recepcionar les dades dels possibles voluntaris via correu electrònic, whatssap o presencialment, les introduïm en una base de dades (excel) de voluntaris general amb la que treballem per gestionar les preferències d’aquests i les demandes de les diferents comissions.
MªCarme Gonzalez i Consol Bartrina - Coordinadores


COMISSIÓ DE LOGÍSTICA
“Aquesta comissió consta de sis equips de cap a 60 voluntaris als quals toca el muntatge i desmuntatge un cop acabada la festa. Aquestes subcomissions són: llums i so; tarimes i escenaris; muntatge i senyalització (pancartes informatives i estelades); transportistes; servei de manteniment i muntatge de barres.
Molta part de la feina es farà el 10 i 11S. Tot i que ja ens reunim cada setmana i un grup hem començat a visitar el poble per veure sobre el terreny què es necessita per tal que tot surti perfecte.
El nostre objectiu és donar suport a les altres comissions i que tot estigui acabat a primera hora del matí per poder donar la benvinguda als visitants de les comarques gironines i alhora una bona imatge de Salt per que la DIADA d’enguany sigui un èxit de confort i participació”.
Narcís Burch - Coordinador


COMISSIÓ DE TRAMS
“Hi ha diverses tasques a fer tant pels preparatius com pel mateix dia 11S: Informar als veïns i comerços de l’Avinguda dels Països Catalans, dels esdeveniments que tindran lloc al seu carrer el dia 11S per tal que coneguin les afectacions de mobilitat que els hi pot ocasionar i com poden participar i col·laborar en la Diada. Informar als participants les diferents ubicacions de parcs, aparcaments, serveis sanitaris, llocs on dinar (restaurants, cafeteries, pícnic…). Senyalització del traçat per facilitar la mobilitat i seguretat dels trams.
Col·laborarem amb les ANC del territori per tal d’ajudar a organitzar cadascun dels trams i en els actes que es faran al llarg del dia i especialment el batec que començarà a les 17:14.
Estem treballant per tenir-ho pot #APUNT perquè els trams del 21 al 26 de la mobilització d’enguany esdevinguin un altre èxit”.
Meritxell Bosch - Coordinadora


COMISSIÓ DE FIRA D'ENTITATS
“Estem coordinant i organitzant amb entusiasme, les parades i actes lúdics que estaran ubicats a l'Era de Cal Cigarro. Volem mostrar el nostre poble al nostre país a través de la diversitat i el bon saber fer. Volem demostrar que Salt està capacitat per fer un 11 de Setembre històric”.
Júlia Pujolràs - Coordinadora


COMISSIÓ DE COMUNICACIÓ
"Com en tota activitat cal que hi hagi un grup de persones encarregades de fer-ne difusió. Des de la comissió de comunicació precisament fem això; preparem el material necessari perquè tothom qui vingui el dia 11 de setembre a Salt estigui plenament informada i pugui anar d’un lloc a un altre sense perdre’s, també farem possible que l’esdeveniment es pugui cobrir per part de la premsa de la millor manera possible i sobretot, des d’ara fins al dia 11 cal anar explicant per totes les vies possibles (com deia un, per terra, mar i twitter), totes les novetats i informacions per garantir que la diada a Salt sigui tot un èxit". 
Ferran Burch - Coordinador


ANC DE SALT
“La meva feina com a coordinadora de l'ANC de Salt és ajudar a que tot rutlli, que la informació circuli perquè tothom estigui assabentat del conjunt de l'organització de l'acte i tot vagi lligat. Coordino les comissions, sóc la intermediària entre el Puntsalt, l'Ajuntament i la Comissió de Mobilització del Secretariat Nacional de l'ANC, conjuntament amb Núria Quintana, i m'encarrego de respondre totes les demandes que arriben al correu del Puntsalt. Per anar bé, hauria de ser com una pega que ho enganxa tot, i si cal, també col·laborar en les coses concretes que faci falta."
Carme Cunillera - Coordinadora