dissabte, 30 d’agost del 2014

La DIADA 2014 a Salt - ARA ÉS L'HORA!

Benvolguts amics,

Ja tornem a tenir una nova diada aquí. Però aquesta diada no és com les anteriors, no. Totes han estat importants però ara tenim a tocar allò que des de fa tant de temps hem reclamat a les nostres institucions. Poder decidir el nostre futur com a poble i com a nació.

Aquest any s'uneixen dues reivindicacions, una ja superada, la del dret a decidir, però que caldrà defensar-la amb tota la força possible i si cal, desobeint tribunals i·legítims com el Constitucional.

I de l'altra, la nostra principal causa, la independència, el Sí Sí. Perquè hem fet tot aquest camí per guanyar i ara ho hem de demostrar.

Per aconseguir-ho:

Necessitem omplir la V el dia 11 a Barcelona. Tots aquells que no vingueu amb els autocars de l'ANC de Salt, inscriviu-vos a inscripcions Ara és l'hora

I hem de ser 100.000 voluntaris per assegurar el Sí Sí a la consulta.  Tots som importants, no cal dedicar-hi masses hores, reenviar un missatge de whatsapp, parlar amb un veí o un familiar indecís, ajudar a l'assemblea del vostre poble. Però cal que tots i totes us feu voluntaris!.


ARA ÉS L'HORA!
11S - OMPLIM ELS CARRERS PER OMPLIR LES URNES - 9N



Els actes per aquesta DIADA a Salt són:

DIMECRES 10 de setembre
18:00  Taller de balconeres "Salt diu: #SíSí - 9N2014 a la plaça del Teatre. Cal que porteu una tela per a fer l’estampació. Us recomanem una tela de 120x90 cm.
19:00 al Teatre de Salt. En el marc de la commemoració dels fets de 1714 portarem a terme una teatralització de la batalla de Barcelona de 1714 mitjançant el joc creat pel professor Lluís Solé. Aquest joc rep el nom de "1714. Cada terra un rei".
21:00 Marxa de Torxes. Sortida i arribada des de la plaça del Teatre.
22:00 Sopar popular a la plaça del Teatre. Preu: 7 euros. En breu us informarem dels punts de venda dels tiquets per al sopar. En cas de pluja es faria a la pista poliesportiva.


DIJOUS 11 de setembre
10:00 Acte d’entrega dels “Compromisos ciutadans” a l’Ajuntament i xocolatada popular a la Plaça President Lluís Companys.
14:00 Sortida cap a Barcelona per a construir la gran V!. Sortirem des del C/Miquel Martí i Pol (davant Piscina Municipal descoberta).