dijous, 24 d’abril del 2014

COMUNICAT ANC-SALT EN RELACIÓ A L’ESTELADA DESPENJADA EL PASSAT DIVENDRES 28 DE MARÇ

La junta de l’ANC de Salt reunida el proppassat dilluns 31 de març us fa arribar el següent comunicat en relació a la despenjada de l’estelada situada a la rotonda de Mururoa de Salt efectuada per membres de les joventuts de PxC el passat divendres 28 de març:

1. La despenjada de l’estelada és un exemple clar i molt greu d’atac a la llibertat d’expressió i de la manca de respecte que tenen els membres de les joventuts de PxC per les opinions de persones que no pensen com ells. Un exemple d’intolerància i de falta de diàleg dels seus membres. Mentre uns pensem i actuem per a construir un nou país respectant les idees de tothom, d’altres com PxC es dediquen a destruir voluntats i il·lusions.Drets de llibertats com les expressades per milers de persones que es van unir l’11 de setembre passat per a formar la cadena humana que va travessar tota Catalunya de nord a sud.
2. Totes les persones que formem part de l’ANC treballem per aconseguir un objectiu comú: la independència de Catalunya. Ho fem sempre des del respecte i la tolerància envers idees diferents a les nostres. A Salt treballem perquè el poble vegi en la recuperació de la independència de Catalunya una oportunitat de millora per a Salt i per al país. I ho fem a través dels projectes “El país de tots” i “Signa un vot”.
3. Com a municipi adscrit a l’Associació de Municipis per a la Independència (AMI) ens agradaria saber quin és el posicionament de l’Alcalde de Salt en relació a la despenjada de l’estelada.
4. Des de l’ANC tenim la ferma voluntat de continuar treballant per a aconseguir una majoria social favorable a la independència de Catalunya. Tornarem a penjar una estelada i animem a tots els saltencs i saltenques a penjar una estelada al seu balcó per tal de fer evident la voluntat i la il·lusió que tenim molts ciutadans per recuperar la independència de Catalunya. Des de l’ANC de Salt insistirem i no desistirem, amb respecte i il·lusió.


VISCA UNA CATALUNYA LLIURE I SOBIRANA
JUNTA ANC de SALT