dissabte, 11 d’agost del 2012

Seguim amb la Marxa per la Independència

Després de la gran cosida de la nostra estelada, la Marxa cap a la Independència continua "caminant" arreu de les nostres comarques. (Us deixem un vídeo de la primera jornada de la cosida: http://youtu.be/DZgL4QyFqzY)

Aquesta setmana passada unes 200 persones van participar a la caminada organitzada per les assemblees territorials del Gironès de l'Assemblea Nacional Catalana i que va començar des de diversos punts de la comarca, com Bescanó, Quart, Bonmatí, Girona, Medinyà i Sant Esteve de Llémena. L'acte "Caminem cap a la Independència" va finalitzar a la Pineda de Sant Gregori amb la participació de Jaume Soler (exalcalde d'Arbúcies i membre del Secretariat de l'ANC) i Jordi Noguer, alcalde de Sant Gregori.








Tot preparant ja la manifestació de l'11 de setembre, tenim encara uns quants actes per gaudir abans de la gran manifestació que es farà a Barcelona.

El primer és aquest dimecres vinent dia 15 d'agost: "Cims per la Independència: Pugem al Rocacorba". Hi haurà sortides des de;
- Canet d'Adri a les 8.00 h a Can Colomer
- Banyoles a les 9.00 h Torre de Pujarnol
- Granollers de Rocacorba a les 8.00 h a Can Planes
I si es vol pujar amb cotxe, a les 10.30 al Santuari de Rocacorba.

Per altra banda hi ha preparat un acte nacional a la Jonquera: "Esborrem la Frontera". Aquests dies s'aniran organitzant caravanes de vehicles per arribar-hi, estigueu atents a la pàgina www.gxi.cat.


Us animem a participar a tots aquests actes i sapigueu que aquesta setmana vinent posarem a la venda en diferents establiments de Salt, els tiquets per anar amb autocar a Barcelona l'11 de setembre.

11 d'agost de 2012