dimarts, 2 de març del 2010

Èxit de l'assemblea i el dinar popular del 28F

La crida popular de Salt Decideix per assistir a l'assemblea i a la calçotada popular que s'organitzava va ser un èxit i en tots dos esdeveniments es va fer el ple.
La comissió, dins de l'assemblea, va parlar de la feina organitzativa feta fins al moment, del calendari d'accions previstes fins al 25 d'abril, de les experiències que han obtingut altres comissions i del reglament electoral, i es va aprofitar per fer una nova crida al voluntariat.
Després dels parlaments de la comissió, l'exalcalde de Salt Salvador Sunyer va fer un discurs que va emocionar molts espectadors. Recordant Espriu va mostrar quin era el camí cap a la llibertat i demanà, sense pèls a la llengua, la independència del poble català. Els aplaudiments del públic es varen enllaçar amb la música dels grallers i timbalers que, concloent l'acte, travessaren la sala interpretant el Cant del Segadors.
Pel dinar popular a base de calçots, botifarres i coques es van exhaurir tots els tiquets i l'agermanament que es va viure al dinar va donar caliu a la temàtica de la trobada.
Des de la comissió volem agrair a tothom qui va participar en els esdeveniments i sobretot a aquelles empreses o particulars que col·laboraren desinteressadament amb matèria primera (calçots, coques, salses) i a tots aquells que, amb el seu treball voluntari, feren que tot plegat fos possible.


Parlament de Salvador Sunyer a l'assemblea del 28F
Veure el text del discurs