dijous, 11 de març del 2010

Agraïment al voluntariat

Des de la Comissió organitzadora de SALT DECIDEIX us fem arribar a tots els voluntaris i voluntàries el nostre agraïment per la vostra participació en la Assemblea i Calçotada Popular del diumenge 28 de febrer. Gràcies al vostre suport i la vostra ajuda la jornada va ser un èxit absolut!.

Més de 200 persones es van aplegar a la Sala d'Actes de la Coma-Cros per assistir a la 2a Assamblea Popular de Salt Decideix i disfrutar de la intervenció de Salvador Sunyer en aquest acte. I quasi 300 persones van assistir a la calçotada popular que es va celebrar davant de la Coma-Cros.

A banda d'agraïr el suport i l'ajuda de tots els voluntaris (als “calçotaires”, als “muntadors”, als “bàrmans”, als “repartidors”, als “cambrers”, etc.) volem fer constar un agraïment especial a:
  • En SALVADOR SUNYER per la seva lliçó magistral. A en PEP MASÓ per la donació dels calçots.
  • A les pastisseries fleques de Salt que van fer donació de coques: MARGENAT, ARMENGOL, NEGRELL, CURRIUS, PARRAMON i COSTABELLA
  • Al PETIT RACÓ per la salsa per als calçots i la coca que ens van preparar.
  • A TEIXITS AGELL per la roba que ens va proporcionar per a fer les pancartes de Salt Decideix.
  • Als GRALLERS DELS MARRECS de Salt per la interpretació dels Segadors.
  • I a l'ESTANC DE SALT, NOVA COSTA SALT, FUSTES MOLAS, JOAN PIBERNAT i RECU9 per l'aportació de recursos varis perquè es dugués a terme tota la jornada.
També agrair especialment, a tots els voluntaris que vàreu portar alguna coca per postres. Aquesta ha estat una bona experiència per als voluntaris i una demostració de què la gent de Salt som capaços d'organitzar-nos per a un objectiu comú. L'objectiu que tenim a partir d'ara és aconseguir un PERCENTATGE DE PARTICIPACIÓ ALT A LA CONSULTA SOBRE LA INDEPENDÈNCIA DEL DIA 25 D'ABRIL.

Per aconseguir aquest objectiu és indispensable disposar d'un gran nombre de voluntaris. És per això que des d'aquí fem una crida a què cadascun dels voluntaris que llegeixi aquest escrit  faci arribar aquesta necessitat als seus pares, avis/es, germans/nes, amics i amigues, veïns/es per tal d'animar-los a participar en aquest procés d'enfortiment democràtic.

Si sabeu d'algú que es vulgui inscriure com a voluntari feu-nos-ho saber escrivint-nos a:
saltdecideix.voluntaris@gmail.com i indicant el NOM, COGNOMS, TELÈFON DE CONTACTE, CORREU ELECTRÒNIC (si en té) i DISPONIBILIAT.