dimecres, 9 de desembre del 2009

ACTE INICI CAMPANYA
Consulta dia 13 desembre

Salt Decideix present a l'acte d'inici de campanya de les consultes per a la independència del dia 13 de desembre on es van reunir més de 3.500 persones.

El passat dia 29 de novembre s'iniciava al Centre de Congressos Internacional de Barcelona (Parc del Fòrum), la campanya per a les consultes sobre la independència del pròxim dia 13 de desembre.
L'acte, perfectament organitzat, va superar amb escreix totes les expectatives dipositades. Unes 3.500 persones van omplir de gom a gom l'auditori per escoltar un seguit de ponents de màxim nivell que van anar desgranant els avantatges i la viabilitat de la independència de Catalunya en un futur més que proper.
La Comissió Ciutadana Salt Decideix en representació dels pobles que consultaran després del 13 de desembre va ser present a l'acte i va exposar davant de l'auditori, algunes de les singularitats i de les fortaleses del nostre poble per afrontar amb les millors garanties d'èxit la consulta per la independència.
Començant per Miquel Calçada (Mikimoto) i acabant pel filòsof Josep Mª Terricabres, que van obrir i tancar respectivament una jornada molt emocionant, van ser molts els parlaments que destacaven que el camí que ja s'ha començat té un únic final; la independència real del poble català.
Comissió Ciutadana SALT DECIDEIX