diumenge, 6 d’octubre del 2019

ACCIONS DE RESPOSTA A LA SENTÈNCIA DEL SUPREM

No ens quedarem a casa! Ens trobarem al carrer si la sentència no és absolutòria per deixar clar que no hi estem gens d'acord. Hi han varies accions  que ja que estan publicades, però des de l'ANC de Salt et recomanem que a  nivell nacional estiguis atent a les convocatòries que faci Tsunami Democràtic (https://tsunamidemocratic.cat/)



Des de Salt es participarà a totes les accions que sanunciïn, per estar informat correctament shan obert aquests dos grup de Telegram:




Pròximes accions:

  • 11 de Octubre: pre-avís de vaga convocada per la Intersindical. Estigues atent a les notícies i a les xarxes social. 


  • 13 de Octubre la iniciativa Pícnic x la República convoca un pícnic reivindicatiu a Barcelona. Anirem informant dels detalls i dels busos a través dels canals de telegram de Salt. https://picnicxrepublica.org/

  • Marxes per la llibertat: Pocs dies després que surti la sentència començaran les 5 marxes per la llibertat. Des de Girona en surt una i, com totes, acabarà a Barcelona. La marxa durarà 3 dies i el trajecte es divideix en 4 trams de 20 km. Ja pots apuntar-te a un tram o a tots els trams a través daquest link: http://www.marxesperlallibertat.cat/


Salt també hi serà i sortirem junts del nostre municipi per anar a buscar la columna principal que sortirà de Girona. A través dels canals de Telegram tindràs la informació més actualitzada.

Si vols més informació, el dia 8 de octubre a les 8 del vespre a la Coma Cros hi ha convocada una reunió informativa de totes aquestes accions.