dilluns, 12 de setembre del 2016

SI TOT FOS AIXÍ!!!!

BENVOLGUDES COMPANYES I COMPANYS DE TREBALL, tots vosaltres que d'alguna o altra manera heu donat voluntàriament tot el que teniu de bo per aconseguir el PUNTSALT.
No us sembla que el món aniria millor si sempre treballéssim com ho hem fet aquests mesos?
Estem feliços per la Diada, pel que representa que un poble es manifesti pacíficament i seré per aconseguir la independència, i que tot Catalunya des dels diferents PUNTS haguem aconseguit expressar-nos alegre i vitalment un any més sense cap incident.
M'emociono quan veig les fotografies de tot el país. Però aquest any, ha estat especial per Salt. Una vila, sovint maltractada o menyspreada. Aquest any hem estat el centre de moltes mirades i hem reixit!
Jo, com a coordinadora, participava en totes les comissions i he anat seguint els whattsapp de tothom. 
Heu de saber que, tothom ha tingut aquest sentiment d'agraïment als altres pel bon fer comú, per saber-nos complementar els uns amb els altres, cadascú amb les seves qualitats.
Tothom potser cansat però feliç d'aconseguir l'objectiu de treballar pel país, de fer xarxa amb companys i companyes dels diferent pobles de les comarques gironines, de fer lluir una mica la nostra vila de Salt. 
Ara gaudim del que hem fet però no ens oblidem els uns dels altres. Aquí estem, junts, A PUNT, preparats per seguir treballant per la República Catalana i per un Món Millor. 

I SI TOT FOS AIXÍ....SEMPRE. Que bé!!!!!! 


Carme Cunillera Forns 
Coordinadora de l’ANC Salt en nom de tots i totes.

ESPECTACULAR VISTA DEL PASSEIG PAÏSOS CATALANS DES DE DALT DEL 
"RASCACELS". FOTO FETA PER UN VOLUNTARI ANC SALT.