dissabte, 10 de setembre del 2016

#APUNTS D'INTERÈS

Aquest post és per informar d'alguns #apunts d'interés.

Per començar amb una mica de sentimentalisme us vull informar que a Salt es flaira la Diada... 
Ahir, tot passejant per diferents indrets del poble, ens vam trobar amb els companys que havien començat a engalanar amb estelades gegants edificis emblemàtics del poble. Quin goig que fan!! 
Us podeu imaginar per un Saltenc o Saltenca independentista trobar-se una estelada d'aquestes dimensions al vell mig del Passeig on demà hi haurà més de 46.000 persones (informació a 9/09) cridant tots a una "IN- INDE- INDEPENDÈNCIA, IN- INDE- INDEPENDÈNCIA" !! Pell de gallina oi...??

També han estat penjant cartells de "Municipi adherit a l'associació de municipis per la independència". (Informació de la Campanya de l'AMI).

i a més van entrevistar a  Cadena Ser a la Carme Cunillera (Coordinadora de la ANC Salt) i a en Sergi Font (President d'Òmnium a Girona).

... Sí, crec que definitivament puc confirmar que es respira Diada! 


Església de Sant Cugat
"Rascacels" de Passeig Països Catalans.
















Continuem amb informació d'interès general.

Pedalem per la Independència, l'Eduard Sadurní ens ha fet arribar aquesta ruta en bicicleta per fer camí cap al Punt Salt:

"La idea és sortir de Girona a 14:30h i anar cap a Salt tot donant unes voltes per les dues ciutats i animar l'ambient. 

Volem que tothom qui vingui en bici ho faci amb "bocines", clàxons, estelades...

La ruta serà la següent: Pl. Independència, Gran via Jaume I, Pompeu Fabra, Pl. Catalunya, General Mendoza, Rutlla, Emili Grahit, Migdia, Bisbe Lorenzana, St. Joan Bta., Francesc Ciurana, De la Creu, Cor de Maria, Emili Grahit, Pg.Olot, Pont del Dimoni, Güell, Crta. Sta.Eugènia, St. Dionís, Major, Pl. Sta. Eugènia, Agudes, Pg. d'Olot, Alfons Moré, Pau Masó, de la Moreneta, de les Guilleries, Marquès de Camp, d'en Curta i arribada al Pàrking de bicis de la piscina cap a 15:30 h. Després tothom cap al seu Tram.

Estem a Punt. Pedalem cap a Salt. 11-09-2016" 





Aparcament de bicicletes  a l'Escola Mas Masó C/Pep Ventura, 1 de Salt.
Els que veniu en marxes organitzades ja teniu el vostre aparcament assignat. Aquest és pels que vingueu per lliure. El pati estarà obert tot el dia. 
Cadascú s'assegurarà de la seva bici i candar-la. La organització assegura que tingueu lloc per deixar-les però no farà vigilància.


Bus Línia 3 Salt - Girona, aquest diumenge dia 11 es modifica el recorregut i les parades habituals. De les 14 h fins a les 22 h la seva freqüència de pas augmentarà a cada 10 minuts. Enllaç horaris i mapa del recorregut.





Ajuntament de Salt, en aquest enllaç l'ajuntament va actualitzant la informació sobre les afectacions de trànsit, línies de bus modificades, talls de carrers, zones d’aparcament, farmàcies obertes, el CAP, Santa Caterina, restaurants, i bars oberts, documentació oficial, etc.



Protecció Civil estarà durant tot el dia a la Fira d'Entitats repartint braçalets identificadors (tipus hospital) per a la canalla.
En cas que us trobeu una mainada perduda, podeu dirigir-vos a un "voluntari de tram" o a la policia per tal que l'acompanyi a la Estació Jove. Allà hi haurà una carpa on tindrem un punt de control.
En aquest punt també podeu portar els objectes perduts.


A continuació us pengem 2 plànos de Salt.


PLÀNOL DE SALT


PLÀNOL FIRA ENTITATS