dimarts, 28 de juliol del 2015

PUZLES PER LA FESTA MAJOR

L’ A.N.C.  de Salt va sortir al carrer, novament;  fent parada tant el dia 24 de Juliol  a la plaça Verdaguer, com el dia 25 de juliol a l’Era de cal Cigarro. El motiu sempre és el mateix: No ens cansem de DONAR INFORMACIÓ sobre el procés sobiranista. Volem fer sentir la nostra veu en cada racó de la vila. 
En aquesta ocasió , el motiu era doble, ja que estrenàvem puzle.  Molts veïns es van acostar ( tot i la pluja del primer dia) per participar  en la construcció del trencaclosques gegant.
 Les fotografies que hem fet servir per elaborar el puzle  són totes de diferents moments de tots aquests anys, que ens han servit per donar a conèixer   la nostra tasca d’informar,  construir , donar suport i  incorporar-nos  en tots i cada un dels actes promoguts per l’ Assemblea Nacional Catalana i altres propis.
Des d’aquestes quatre ratlles , volem donar les gràcies a les persones que ens van venir a veure.
Vàrem poder fer petar la xarrada, també fer un petit tastet de pastissets i refrescar-nos amb una beguda ( invitació de la casa) i perquè no, viure una estona la festa major, amb un somriure i bona companyia.  


La junta de l’ ANC de Salt




Us recomanem que veieu aquest video.