dijous, 25 de juny de 2015

L'ANC DE SALT A LA FARGA

Avui, cedeixo el meu racó de pensar per poder donar les gràcies i felicitar a totes aquelles persones que d’ara endavant formaran part del nostre nou ajuntament.
Des de l’ANC de Salt , ens mantindrem en contacte, perquè creiem fermament que un poble  el fem entre tots i totes.  Que un poble es forma partint  de  diferents veus i pensaments.  Que un poble es construeix pel bé de la convivència i benestar de tots els qui hi habiten. I que, sobretot, un poble ha de ser sinònim de respecte, de drets, però també de molts deures.  
Els de l´oposició, a aquests també els hi volem dir que perdre no és la paraula, perquè seguiran endavant,  vetllant pels interessos dels qui els van votar.  Creiem de tot cor, que les persones que treballen pel bé de les persones  han de deixar els personalismes a part, i anar per feina, que n´hi ha molta.  Nosaltres, la junta de l’ANC de salt , tenim molt a dir i  a fer, és per aquest motiu que us demanem , des d’aquest racó de pensar, que compteu amb nosaltres pel que calgui,  sobretot pel bé de tots nosaltres i de la nostra vila.
Una vegada més us donem l’ enhorabona i endavant
Junta ANC Salt