dijous, 9 d’octubre del 2014

CONCURS POPULAR DE CREACIÓ D'URNES PER PROMOURE EL 9N!



Introducció:
En motiu de la celebració de la "Consulta sobre el futur polític de Catalunya 2014" i de la campanya unitària "Ara és l'hora", que realitzen l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, Salt per la Independència crea aquest concurs de creació d'urnes per promoure la consulta del 9N.

Objecte:
El concurs es basa en el disseny i la fabricació d'urnes originals i creatives per a la promoció de la  "Consulta sobre el futur polític de Catalunya 2014" que es realitzarà el proper 9 de novembre de 2014.

Requisits:
Les urnes es poden fabricar amb el material que es vulgui i amb total llibertat en la tècnica a utilitzar. Les mides de la urna han de ser igual o més grans que la urna oficial (40x35x30 cm aproximadament). És important que la imatge final, recordi a les urnes oficials amb la finestreta transparent. (adjuntem imatge). A diferència de les oficials cal que hi predomini el color groc per formar part de la campanya "El país groc".

Participants:
Poden participar al concurs qualsevol persona major de 16 anys. En cas d'un menor de 16 anys, cal que es presenti amb el nom d'un adult responsable. Queden exclosos del concurs, els membres de la junta de Salt per la Independència (ANC Salt).

Terminis i Presentació:
Les urnes es podran presentar fins el dimarts dia 21 d'octubre de 2014. Per a l'entrega de d'aquestes, es pot contactar amb salt@assemblea.cat o dur-les el dia 21 de 9 a 10 del vespre al Casal Saltenc Independentista (carrer Llarg 41 baixos de Salt). Cal que la urna vagi acompanyada d'un sobre amb un pseudònim a la part de fora i les dades del participant en un full a dins del sobre. (Nom i cognoms, edat, telèfon i correu electrònic).

Premi:
Es premiarà la urna més original i creativa de totes amb un sopar per a dues persones al Restaurant Can Serrallonga de Salt.

Jurat i selecció dels guanyadors:
El jurat està format per les persones que formen part de la junta de Salt per la Independència. El mateix dia 21 d'octubre s'escollirà la urna guanyadora i s'informarà personalment al premiat. A partir del dia 22 es publicarà a les xarxes el guanyador i la resta de participants.

Exposició:
A partir del dia 22, es procedirà a la instal·lació de les urnes en diferents indrets del poble per promoure entre la ciutadania la consulta del dia 9 de novembre.

Drets i propietat:
Les urnes que es presentin, passaran a formar part de la campanya Ara és l'hora i seran utilitzades per fer difusió de la consulta a través del mitjans de què pugui disposar l'organització. Malgrat actuar amb la màxima cura i previsió possibles, l'organització no es fa responsable dels danys que es puguin produir a les urnes. Un cop passada la consulta del 9 de novembre, les obres que estiguin en condicions es podran recuperar per part dels participants.