dimecres, 10 de juliol del 2013

Via Catalana cap a la Independència




Benvolguts i Benvolgudes,

Ja s'ha iniciat el període d'inscripcions per participar a la cadena humana que l'ANC estem organitzant per al proper Onze de Setembre.


Abans de tot, us volem donar uns consells importants que cal que tingueu present a l'hora de inscriure-us.

1- En primer lloc, us recomanem que no feu inscripcions individuals a la web de l'ANC i que us dirigiu a la vostra territorial més propera. L'assemblea territorial de Salt ens encarregarem de fer-vos la inscripció.

2- Feu una llista (un grup) del vostre entorn d'amistats, familiars i coneguts amb qui voleu anar junts a la cadena. (nom, cognom, correu electrònic i telèfon mòbil).

3- Obriu el formulari d'inscripció que us enviem en aquest correu. Només cal entrar les dades de la persona i si voleu entrar-ne més, poseu nom del grup a la casella corresponent perquè nosaltres us puguem agrupar. (ex. Família Martínez) Quan envieu el formulari, apareix la típica pantalla que diu que s'han registrat bé les respostes. A la mateixa pantalla, hi ha
l'opció d'omplir un nou formulari on es posaran les dades de la segona persona i el mateix nom de grup, i així successivament.

Formulari: http://goo.gl/228Vi


La nostra intenció és que tota la gent de Salt vagi unida el proper 11 de Setembre, i per això cal que ens organitzem molt bé i col·laborem entre tots.
Com que la cadena no passa per Salt, el més probable és que ens hàgim de desplaçar alguns quilòmetres i ajudar a omplir el recorregut.  Encara no sabem quin o quins trams haurem de cobrir. El programa informàtic d'inscripcions assigna de forma automàtica els trams més propers al nostre municipi.

ÉS MOLT IMPORTANT QUE ENVIEU ELS VOSTRES FORMULARIS EL MÉS AVIAT POSSIBLE, DONCS COM MÉS ESPEREM ENS PODEM TROBAR COBRINT TRAMS MÉS ALLUNYATS .



També dir-vos que preparem alguns actes previs per fer difusió de la cadena i informar-vos a peu de carrer.

Trobareu tota la informació de la Via Catalana al web
http://via.assemblea.cat/via-catalana.html


Ferran Picó
Secretariat de Salt per la independència