dilluns, 3 de juny de 2013

CONCERT PER LA LLIBERTAT AL CAMP NOU - ENTRADES I AUTOBUSOSAquesta informació és important per totes aquelles persones que tingueu intenció d'anar al CONCERT PER LA LLIBERTAT que organitzem conjuntament Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana el proper dia 29 de juny al Camp Nou.

Per tenir tota la informació del concert, podeu visitar la pàgina web www.concertperlallibertat.cat o llegir algunes de les notícies que s'han publicat de la presentació que es va fer el dijous passat: www.gxi.cat


Pel que fa a la venda d'entrades, es posaran a la venda per tothom el dilluns dia 3 de juny a través d'internet a http://www.concertperlallibertat.cat/com-comprar-entrades/, TresC, Telentrada i Atrápalo.

I les assemblees locals de l'ANC disposarem també d'un número limitat d'entrades per organitzar autobusos des de tot el territori.

A Salt aquests packs, es vendran també a partir del dilluns dia 3 als punts habituals: L'Estanc de Salt, Can Serrallonga i Teixits Agell

El preu serà de 29€ per adults i 27€ els menors de 14 anys (bus + entrada concert). 
A través de l’ANC de Salt, no hi haurà opció d'adquirir entrada o autobús per separat.Per qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres al 625082208 o al correu salt@assemblea.cat.
Salut i independència!