dijous, 15 de desembre del 2011

PRESENTACIÓ DE L’ASSEMBLEA LOCAL “SALT PER LA INDEPENDENCIA”, FENT CAMÍ CAP A LA CONSTITUCIÓ DE L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA


El 16 de desembre 2011 al Teatre de Salt, es farà la presentació pública de l’assemblea local de Salt per la independència, sumant-se així al conjunt d’altres assemblees de diferents pobles i ciutats d’arreu de Catalunya que ja s’han constituït o estant a punt de fer-ho, fent camí cap a la constitució de l’Assemblea Nacional Catalana el març del 2012.

L’assemblea Nacional Catalana (ANC) és una organització popular, unitària, plural i democràtica regida per vuit principis bàsics.

El primer d'aquests principis planteja que l’objectiu de l’ANC és la conscienciació i la mobilització de la majoria de la població de Catalunya per tal que es puguin aconseguir, de forma pacífica i democràtica els següents objectius nacionals:
  • Recuperar la independència política de Catalunya.
  • Accedir a la independència política exercint el Dret d'autodeterminació nacional reconegut i proclamat pels pactes internacionals dels Drets Humans de les Nacions Unides (1966).
  • Formar una majoria al Parlament que encomani al govern de la Generalitat la convocatòria d'un plebiscit d'autodeterminació nacional sota garanties internacionals.
  • Tractar amb la Unió Europea, la permanència de Catalunya dins la Unió.

La presentació del dia 16 de desembre començarà a les 7h de la tarda amb la projecció del documental “Spain’s secret conflict” no emès encara en cap televisió pública ni privada del nostre país.

Cap a les 8h del vespre es farà la presentació de “Salt per la independència” per part de la coordinadora de la pròpia entitat, a continuació  una presentació per part del Cercle Català de Negocis i posteriorment una taula rodona amb la participació de convidats com el Sr. Joan Canadell, el Sr.Carles Castellanos, la Sra. Elisenda Paluzié, la Sra. Maria Mercè Roca i el Sr. Albert Rossich. Moderarà l’acte, el Sr. Albert Requena. (adjuntem tríptic )

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb: Gemma Cabarrocas, coordinadora de Salt per la Independència, tel. mòbil 626926391  Facebook: Salt per la Independència.  Web de l’Assemblea Nacional Catalana www.assemblea.cat



Logo SxI_v03.png                  



------------------------------------------------------------

CARTELL DE L'ACTE