dijous, 6 de maig del 2010

Un dia per recordar







Després del 25A, des de la coordinació de Salt Decidiex volíem agrair la feina feta per tots els voluntaris, però són tantes les coses que hem passat durant els últims 6 mesos, que es fa difícil expressar-ho tot per escrit.

Tot va començar el 25 d'octubre del 2009 quan uns quants companys de Salt vam decidir tirar endavant el projecte de realitzar una consulta sobre la independència al nostre poble. Ja aleshores vam veure clar que faria falta moltíssima gent per aconseguir organitzar-ho correctament. Poc ens pensàvem però, que a la primera presa de contacte ja seríem més de 40 persones totalment disposades a col·laborar! Això pintava bé. Aquella primera reunió va servir per començar a preparar l'assemblea de presentació del dia 18 de novembre a la Coma-Cros, i aquí vam acabar de corroborar que la gent de Salt sempre ha estat disposada a implicar-se amb les grans reivindicacions. Aquell dia van venir gairebé 200 persones i ja érem més de 100 voluntaris disposats a convertir en èxit aquesta consulta.

Tot el que hem anat fent des d'aleshores ha estat fantàstic, reunions, assemblees, calçotades, xerrades, sorteigs, actes oficials i moltes coses més fins a culminar-ho aquest diumenge 25A que ens quedarà a tots gravat a la memòria.
Per aquest motiu i perquè des de diumenge al vespre hem rebut multitud de felicitacions i agraïments, voldríem que sapiguéssiu que sense TOTS vosaltres, tot això hauria estat impossible.

Moltes i moltes gràcies per les hores que hi heu dedicat, moltes gràcies per l'esforç que heu aportat i sobretot moltíssimes gràcies per la il·lusió que hi heu dipositat!!!

Sapigueu que aquesta il·lusió no és en va, perquè l'objectiu d'una Catalunya independent cada dia està més a prop si sabem valorar tot el que hem estat fent. Més de 30.000 voluntaris a tot Catalunya, només pel 25A, no és poca cosa i 454.083 vots a favor de la independència tenen molt de valor, malgrat que els aparells de propaganda oficial ho vulguin minimitzar.

Per tant, estiguem orgullosos dels resultats perquè SÍ que han estat un gran èxit!
Moltíssimes felicitats a tothom, sou tots fantàstics!!!

Visca Catalunya!


Coordinació
Comissió Ciutadana Salt Decidiex


US RECOMANEM:

Des de la comisió desitjariem que deixessiu un comentari per que en quedi un reflex del que va viure la gent i dels que han fer possible Salt Decideix