dilluns, 26 d’abril del 2010

Ramon Torramadé

En plena diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, ens va deixar en Ramon Torramadé.
Durant tota la seva vida es va implicar amb mil i una causes, totes en favor de les persones, el medi ambient, el nostre poble i Catalunya. Com no podia ser d'altra manera, també va ser dels primers a impulsar la consulta sobre la independència de Catalunya que demà tindrà lloc a Salt.

Des de la Coordinació de Salt Decideix, ja s'havia decidit fa uns dies realitzar un acte simbòlic amb el primer vot de la jornada i fer-lo fer precisament a en Ramon Torramadé.
Malgrat no puguem fer el reconeixement que s'hagués merescut en vida, avui a les 9 del matí al Casal de Jubilats (lloc on ell hagués anat a votar i seu electoral) s'ha realitzat un acte d'homenatge amb tota la seva família, introduint el seu vot anticipat a les urnes i llegint el text que va fer expressament per la consulta sobre la independència.

Només dir-vos, que a les 12h es farà la cerimònia per en Ramon al Tanatori de Salt i que tots els col·legis electorals, faran a la mateixa hora 1 minut de silenci en record d'un company i amic de tots.

Comissió Ciutadana Salt Decideix