dissabte, 13 de febrer del 2010

Girona, Salt i Sarrià unifiquen esforços perquè la difusió de les consultes que se celebren el 25 d’abril a la demarcació, pugui arribar fins a 150.000 habitants.

Amb aquesta voluntat s’afegeixen a aquest grup els pobles d’Aiguaviva i Vilablareix.

Els pobles de Girona, Salt i Sarrià, que ja van acordar unificar esforços per organitzar de manera col·laborativa les consultes sobre la independència del dia 25 d’abril, incorporen a partir d’ara altres pobles de l’àrea urbana, com Vilablareix i Aiguaviva.
Mantenint l’estructura de cada una de les comissions locals, aquesta agrupació de pobles treballa perquè la consulta sobre la independència del dia 25 d’abril, prengui una nova dimensió i pugui arribar fins a una població de 150.000 habitants.
Els principals punts de treball conjunt es centren en la organització d’una sèrie d’actes públics de difusió com debats “si/no”, taules rodones i l’acte central d’inici de campanya.
Una altra de les activitats conjuntes previstes és la recollida de vots anticipats els dies abans de la consulta, principalment per a col·lectius específics com són els joves, gent gran o immigrants.
Aquesta fórmula organitzativa respon a l’interès que estan suscitant les consultes a diverses
poblacions de la demarcació.